Zing jij (semi)professioneel of gewoon voor het plezier? Pop, jazz, klassiek, kleinkunst … het maakt niet uit! Samen gaan we aan de slag om jouw doel te bereiken. Wil jij hoger, lager, luider, stiller, met vibrato of met effect leren zingen? We halen het maximale uit jouw stem!

Wil jij individueel aan de slag of met een vriend/vriendin? Wil jij jouw auditie voorbereiden? Dat kan!

Wat kun je verwachten

Wil je graag op zangles komen? Ben je benieuwd wat je precies mag verwachten?

Last van spanning?

Een kikker in je keel? Moeite om net die ene hoge noot te halen? Het gevoel dat je iets weg moet slikken? Last van spanning? Aanvullend op de zangcoaching gebruik ik (indien nodig) manuele laryngeale facilitatietechnieken. Door het rekken van de spieren in het stemgebied kun je terug zingen zonder overtollige spanning.

Online zangles

Train jouw zangskills van op afstand. Geraak je niet tot bij mij? Dan kunnen we online aan de slag.

Duo- of triozangles

Heb je zin om samen met een vriend of vriendin zangles te nemen? Dat kan!

Boek nu jouw zangles en krijg korting op de ‘Universal Voice Guide’

Ik ben Universal Voice Teacher. Als je les bij mij volgt, krijg je daardoor korting op de ‘Universal Voice Guide’! Deze nieuwe, herziene versie is een echte aanrader voor wie het maximale uit de stem wil halen. De oefeningen worden ondersteund met foto’s en tekeningen. Zo wordt de techniek nog gemakkelijker uitgelegd. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 1300 audio-oefeningen, waar je thuis mee aan de slag kan. Boek dus nu jouw zangles en bestel bij mij de ‘Universal Voice Guide’ met korting!